Зареждането ...

5 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Прекъсвачът може да работи както при късо съединение, така и по време на претоварване. Възможно е също да не функционира просто. Проблемът се появи веднага след свързване или след известно време? Машината е много гореща? Какъв захранващ кабел (W / m)? Опишете проблема по-подробно.

  отговор
 • Костя

  Кабел 16 вата, 90 метра. Избива автоматик с 16 ампера. Термозащитни пътувания. Защо толкова тежък товар?

  отговор
  • Admin

   Работи ли термичната защита? Тоест, той работи и нокаутира известно време? Свързан ли е директно с машината? Ако е така, горещи краища или тел? Ако изведнъж нагревателният кабел е свързан директно към машината, въпреки че това е малко вероятно, машината може да се прегрее от кабела и той да го извади.
   Каква е полаганата жица и колко дълго тя работи? Ако се използва дълго време, някъде може да има теч поради повреда на кабела, поради което има повишена консумация на ток.
   Ако кабелът е бил наскоро свързан, може да сте го повредили по време на инсталирането.

   отговор
   • Костя

    Термозащитни пътувания. Работи за 5-10 минути и избива машината. Свързан чрез кабел с дължина 1 метър, напречно сечение приблизително 2,5 квадрата. В края е вилица. Щепселът е включен. От гнезда до машини 16А.
    В тръба с вода се полага кабел, така че водата да не замръзва на студа.
    През последните години всичко беше нормално.
    Решихме да го заменим с нов и започнаха проблеми. Сега свързах автоматична машина 25 A. Не избива, но щепселът в контакта се нагрява и гнездото се нагрява.Опасявам се, че може да се запали.
    Можете ли да ми кажете какво съпротивление трябва да бъде кабелът на 90 метра?

    отговор
    • Admin

     Можете ли да измерите тока? Може би, когато те потопиха в тръбата, повредиха изолацията и образуваха теч?

     отговор

Добавете коментар