Защо светлините изгаснаха из целия апартамент по време на заминаването?

Катерина пита:
Излизайки от апартамента, изключих ключа на електрическата печка в панела в апартамента. Хладилникът и токът в контакти и ключове останаха в експлоатация. Пристигнал след 2 седмици няма светлина в апартамента, хладилникът се размразява. Каква може да е причината?
Отговорът на въпроса:
Здравейте! Най-вероятно - скок на мощност, нещо пое голям ток и изби машината. Или, напротив, имаше провал, хладилният компресор се опита да стартира - пусна линията. Били ли сте нокаутирани преди? Нормално ли е цялото оборудване след възобновяване на захранването?
Зареждане...

5 коментара

 • Катерина

  Здравейте! Благодаря, че отговорихте на въпроса ми! Живея в апартамент от година. Преди около 5 месеца електрическата фурна и 2 котлона на електрическата печка изведнъж се изключиха, панелът на печката се изключи.Другите 2 пръстена останаха в експлоатация. Наречен е майсторът на електрическата печка и фурната. Той поиска да изключите електрическата печка и фурната (те са на един и същи кабел), изключих само бутона. Господарят започна да проверява контактите в печката и изведнъж светлините угаснаха в целия апартамент. В щита, в апартамента не беше избит, на мястото беше избита картечница. След включване горелките и фурната започнаха да работят, тъй като панелът на печката се запали, настройките за времето се появиха. Само преди 2 месеца същите тези две горелки на печката и фурната изведнъж отново се изключиха и отново другите 2 горелки останаха в действие. Преди това готвих във фурната. Изключих, включих бутона "чиния" в щита, резултат нямаше. Мина нощ и сутринта горелките и фурната започнаха да работят. И сега, в началото на януари, се случи това, което описах във въпроса. Хладилникът работи! Но за целия период, в който живея в този апартамент, ми се струва, че той започна да се пука повече, но може би това се дължи на транспортирането му ..

  Отговарям
  • Admin

   Печката модерна ли е с електрониката? Тук директно описвате мистицизма, самото напрежение по линията е бездна и не може да се появи ... Както го разбирам, 2 халки и фурна на един кабел, а другите 2 звъни на друг или какво? Може би не са работили в цялата къща тогава? Оказва се, че не сте имали напрежение на тази линия, тъй като повторното свързване на машината не помогна. Може би някъде в ASU вкъщи тя беше изключена? Преди, както го разбирам, нямаше миризма? Хладилникът започна да работи по-силно, може би защото е монтиран неравномерно, което е точно последствията от преместването!

   Отговарям
   • Владимир

    Александър! Не бягайте в ЖЕНА! Ако има мъже, които идват и казват, като показват с два пръста: „Уолд, направете ми дупка тук! ...“ Могат да бъдат много причини - от автоматичен блок за захранване до електроника. Не можете да разберете и обясните това на пръстите. Особено жена (без обида). Това трябва да бъде специално наблюдавано и дефинирано.

    Отговарям
 • Владимир

  Може би Електриците (или някой друг) видяха инвалидна автоматична машина (което означава, че собствениците не са вкъщи) и изключиха друга машина.

  Отговарям

Добави коментар