Неправилна връзка на измервателния уред

Добър ден Изправени пред такъв проблем! Имаше въпрос относно преместването на електромера към фасадата на къщата, пристигна електротехник, като той направи всичко. Но днес служителите на ВЕИ дойдоха и казаха, че връзката е грешна! Необходимо е да се преработи отново, в противен случай електромерът не е уплътнил. Електротехникът, който правеше това, си тръгна още в новогодишния уикенд)) Моля за съвет какво е направено тук неправилно? Много благодаря на всички, които отговориха!

Връзка с електромер

Зареждането ...

5 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Получихте ли схема за свързване в TU? Защо не се запитахте какво точно не е наред? Въз основа на снимката не виждам проблеми във връзката. Машината струва до брояча - това се препоръчва в GOST 17703-72 и PUE 1.5.36, всичко е правилно. Нула директно, не можете да го разкъсате (ако е PEN), също правилно. Машината след брояча също е наред.

  отговор
  • максима

   Казаха, че глътката е грешна, не са харесали нула (но не знам какво да кажа на електротехника нов ... Рес не се занимава с връзка, само с уплътняване

   отговор
   • Admin

    Неправилно се провали? Така че може би проблемът е във въздуха, а не в щита? Не разбирам проблема, ако превключващите устройства бяха в него - разбира се. Посочете.

    отговор
   • Сергей

    Схемата за свързване е правилна, просто трябва да свържете глътката към автоматична машина с двоен вход и проблемът ще изчезне, те бяха объркани от нулевия проводник, свързан директно към брояча!

    отговор
 • Алексей

  Здравейте здравей, моля кажете ми, промених всички кабели и сега всички превключватели в къщата светят светлината в обратна посока, което е опасно, но заземяването все още не е свързано. Благодаря ви предварително.

  отговор

Добавете коментар