Възможно ли е да инсталирате podrozetniki върху монтажна пяна?

Добър ден Сега имам електротехници, които работят за подмяна на окабеляването. Те искат да монтират гнездата върху монтажната пяна. Възможно ли е?

Зареждането ...

2 коментара

  • Admin

    Добре дошли! Честно казано - инсталирането на гнездо върху монтажна пяна е хак. Факт е, че при честа употреба на гнезда, гнездото може да се откъсне от стената, защото в пяната той няма да се държи достатъчно добре. По-добре е да използвате гипс или алабастър в класиката. Е, ако се интересувате от въпроса за сигурността, няма стандарти, които биха забранили инсталирането на гнезда в пяна.

    отговор
  • жури

    Преди около 8 години монтирах четири гнезда на пяната. Гнездата се използват постоянно. Понякога от някои устройства щепселът влизаше и излизаше от контакта с доста добри усилия. Нито един изход през това време не изпадна, не излезе. Червена тухлена стена. Сега отново, ремонт, мазилка. Извадете тези подраствания, не се разкъсвайте с ръце. Нарязах пяната в кръг с нож - получих я перфектно. Така че, той държи podrozetnik на пяната, опитайте се да го разкъсате отново. Е, глупав ... Сами знаете, че глупостта може да бъде разбита.

    отговор

Добавете коментар