Какво трябва да постави отварящата машина?

Галина пита:
Къщата държеше меден кабел на етажите. Апартаментите имат алуминиево окабеляване. Колко и колко ампера трябва да поставят машините в разпределителното табло? Ако къщата е газифицирана, апартаментът е на 60 метра. кв., електрическа печка 5 кВт, ютия, пералня, машина за хляб, бавна печка, телевизор, хладилник, 16 електрически крушки, климатик, нагревател, бавна печка, компютър, електрическа шевна машина. Благодаря ви

 

Отговорът на въпроса:
Добре дошли! Имате ли инсталирани машини в момента? След реконструкцията на къщата, най-вероятно, машините ще останат със същите стойности, тъй като тези стойности се определят от разпределената мощност на вашия апартамент и способността на силовите мрежи да осигуряват определена мощност.

Стойността на входната автоматична машина не се изчислява въз основа на вашето потребление и броя на електрическите уреди. За да увеличите стойността на входната автоматична машина, трябва да се свържете с компанията, която продава електроенергия за вас (продажби на електроенергия, компания за управление) с изявление за увеличението на разпределената мощност.

Фактът, че имате алуминиево окабеляване, все повече поставя под съмнение необходимостта от подмяна на автоматичните машини с по-мощни.

Зареждането ...

Един коментар

  • KemppiMaster

    Но това дори не е въпросът. Между другото, elalex, къде живееш? Аз живея в далечно отдалечено място и от първа ръка знам как работят електротехниците на жилищно-комунални услуги и други служби в нашия регион. Ще се изненадате, но някои електротехници, когато чантата е излязла от строя (в панела за достъп), я огледайте, заменете част от частите и я монтирайте отново. На въпроса ми за замяната им с автоматична машина, превключвател за товар или превключвател, те казват, че ръководството не отделя пари за закупуването им (може би заради бюджета, който по стандартите дори на нашия провинциален град е много малък, или може би поради неговата алчност). Така че торбите са все още живи и ще живеят дълго време (докато самите потребители за своя сметка не ги заменят с по-модерни защитни устройства), следователно думата чанта също е в заглавието на статията.

    отговор

Добавете коментар