Какви бракове сега са на мода?

Стенните светлини много често се използват в интериора за локално и общо осветление на помещенията. Те са компактни, имат атрактивен дизайн и също така са лесни за инсталиране. Що се отнася до външния вид, тогава класическият, високотехнологичен и античен вид се считат за модни тенденции за дълъг период от време. Както знаете, стилът е избран за интериора на стаята. Не сте сигурни кои тела са на мода сега? Препоръчваме ви да се запознаете със снимките по-долу на най-стилните стенни брави, според сайта my.electricianexp!

Ретро дизайн

Така че, на първо място, помислете за най-красивите антични светлинни стени. През 2017 г. бракове с Лампи на Едисънкакто на снимката по-долу:

Едисонова лампа

Освен това осветителните тела, изработени от дърво и метал, изглеждат доста привлекателни:

Дървен калъф

Ретро осветление в стаята

Светлина на свещ

Това включва и не по-малко красиви брада на стената в стила на таванското помещение, тъй като тази опция:

таванско помещение

Ако искате да изберете стилна лампа за коридора, банята или лоджията, помислете за закупуване на продукт в античен стил. Това е печеливша опция, като ретро стилът винаги е на мода!

класически

Феновете на класическия дизайн се съветват да обърнат внимание на брада с парцалени нюанси на тъмни или светли нюанси, в зависимост от интериора. Класиката изглежда красива в дневни, коридори, както и по стълбите към втория етаж, както може да се види на снимките по-долу:

Лампа с въжен ключ

Класическо осветително тяло

Чист абажур

Осветление в банята

Модерна класика

Осветление по стълбите
Освен това стилните класически брада могат да изглеждат добре в спалнята над леглото, както и в кухнята над масата, ако интериорът на стаите също съответства на тази модна тенденция. Отличителна черта на класическите тела е въженият превключвател.

Високи технологии

Е, последната опция за дизайн, която е на мода през 2017 г., е модерен стил, наречен „Hi-tech“. Такива стенни светлини са изработени от хромиран метал, стъкло, пластмаса и дори камък. Комбинацията от различни материали заедно с необичайни форми прави брадвата не само модерна, но и доста стилна. Най-често такива лампи се използват за огледални светлини за баня, в спални, зали и детски стаи. Можете да видите примери за красиви брада на снимката, която подготвихме:

Модерна светлина на факел

Високи технологии

Лампа за птици

Идея за детска стая

Светещи животни над леглото

Интересна идея за детска стая

LED устройство на стената

Огледално осветление в банята

Трябва да се отбележи, че във високите технологии най-често се използват LED лампи и панделки, които не само пестят енергия, но и имат ярък блясък.


Също така препоръчваме да гледате видеоклип, който демонстрира идеята за сглобяване на осветително устройство със собствените си ръце:

Необичайна домашна лампа, изработена от дърво

Така че ние сме предоставили снимки на най-стилните и в същото време модни стенни лампи, които са популярни. Надяваме се, че сте се насладили на нашите примери за красиви стенни брада и ви помогнахме да изберете правилния вариант за собствения си дом!

Ще бъде интересно да прочетете:

Необичайна домашна лампа, изработена от дърво

Зареждането ...

Добавете коментар