Как се дешифрира маркировката на PS 660 V6?

Въпреки това, марката PS 660 V6, правилното декодиране е медна плоска с 0.6 изолация от фибростъкло, номинално напрежение в мрежата и 6 кв. М в напречно сечение. И че е кабел или жица. В крайна сметка изолацията е една, а напрежението е като за кабел.

Зареждане...

Един коментар

  • Admin

    Всичко зависи от какъв вид тел. Това декодиране се използва и за проводници PS - захранващ проводник, PS - стоманена тел. Също така, първата буква Р може да означава, че изолацията е направена от PVC съединение, буквата С в маркировката може да означава, че жицата има оловна обвивка. Погледнете конкретно телта си.
    Ако номиналното напрежение на вашия проводник е 660 V, тогава най-вероятно този проводник се използва в електрически превозни средства, така наречената „жица за подвижен състав“, се използва за вътрешни и външни връзки на подвижен състав на електрически превозни средства. Ако това е жицата, тогава тя има медна сърцевина, гумена изолация, обвивка, изработена от PVC съединение. При напрежение 660 V за електрически превозни средства, то се нарича жица. Кабел или проводник - тук напрежението няма значение, може да се нарече по този начин и по този начин. Например в електрически инсталации над 1000 V има както кабел, така и проводник (по въздушни линии).

    Отговарям

Добави коментар