Как да нарисувате отделна линия за захранване на къща за 2 собственици

Къщата беше разделена от двама собственици. Необходимо е да нарисувате отделна линия. Но земята е в споделена собственост. Как да направим втора линия за захранване?

(1 гласа)
Зареждане...

3 коментара

 • Admin

  Ако къщата е разделена на двама собственици, вашата къща според документацията представлява две отделни жилища, тогава всеки от собствениците сключва отделен договор за доставка на електроенергия в доставчическата организация. За всеки отделен корпус трябва да нарисувате отделна линия и да инсталирате глюкомер.

  Отговарям
 • Валентин

  Къщата има двама собственици. Представихме документи за свързване на отделен електропровод. Но вторият собственик отказва да запише стария ред и не се съгласява да го прекрати. Какво да правя Ще имам ли два акаунта? Не ми трябва. Но той си почиваше ....

  Отговарям
  • Admin

   Тоест, преди да има един вход и обща сметка за две къщи, или какво? Как платихте това преди? На един брояч? Ако смятате, че поради неговия отказ ще платите за това, което не консумирате, тогава се свържете със съда. Няма причина той да не прави това, най-вероятно не иска да си губи времето за преиздаване на документи.
   к.с.
   Или той открадва електричество и не иска той да бъде разкрит по време на обновяването ... като "никога не знаеш"

   Отговарям

Добави коментар