Защо какво електромерът може да вятър над 500 кВт през декември?

Здравейте! Съжалявам, че ви обезпокоих. Можете ли да помогнете? За нас през декември електрическият уред зави 527 кВт, въпреки че между другото, разписката показваше 536 кВт. Ние даваме доказателства на собственика и той вече плаща. Показания през последните месеци:
Май 5700, юни 5830, юли 5900, август 5960, септември 6030, октомври 6075, ноември 6095, декември 6622. За януари всичко вече е нормално, както обикновено. Какво може да бъде?

Обадиха се на електротехник от Наказателния кодекс, казаха, че всичко е наред и ние се намотахме толкова много, грубо и казахме, че не трябва да го наричаме повече😂 Имаме енергоспестяващи лампи. Не гледаме телевизия, не използваме климатик, нямаме компютър или лаптоп, нямаме електрическа кана, понякога използваме ютия. Електромерът Energomera CE 102. И между другото и студената вода също се събираше много. Обикновено 5-7 кубически метра, а през декември 22 кубически метра. Живеем заедно. Дойде водопроводчик и каза, че е много. Четиримата живеят и обикновено излиза 7 кубика.) НО! Той каза, че гишето работи. Днес трябва да дойде да провери електромера от друга компания. Не знам дали има смисъл

Зареждане...

един коментар

  • Admin

    Здравейте! Ако преди декември и след това, консумацията на енергия беше нормална, а именно през декември „ненормална“ и не сте използвали нагреватели денонощно, най-вероятно някой ви е свързал от вашите съседи, нищо друго не ви идва на ум. Ако електромера не се получи, той ще продължи да се навива с голяма грешка.

    Отговарям

Добави коментар