Кое е по-добре да поставим: три еднофазни релета на напрежението или едно трифазно?

Добър ден Слагат реле за управление на напрежението 1SVR550870R9400 и контактор AF38-30-00-13. Казаха, че релето управлява, контакторът се изключва. Така снощи релето заработи и прекъсна и трите фази. В резултат на това без светлина за около 30 минути, след това се включва автоматично.

Въпрос. Не е ли по-добре да поставите реле на всяка фаза, така че поне не всичко да бъде отсечено? Можете ли да го направите? Или в случай на нулево прекъсване, всички фази все още са изключени и една фаза е деактивирана, само ако има отклонение? По-хубавото е моята схема или да се сложи на всяка фаза, например 1-f 40A 50-400V DIN шина DIGITOP VA-40A.

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Добре дошли! Е, можете да направите както сте описали, само за това можете да използвате 3 еднофазни релета. Но обикновено напрежението във фазите се повишава и се повишава симетрично.
    Фазовият дисбаланс не се случва толкова често, така че по принцип вашата промяна е под въпрос. Ако напрежението се повиши или намали симетрично в трите фази, то така или иначе ще изключи трите фази.

    отговор

Добавете коментар