Топ 5 32-инчови телевизори

Вече ви разказахме за кои производители на телевизори са най-добрите, В тази статия бих искал да задълбая по-задълбочено в темата и да поговоря за най-качествените 32-инчови модели. Такъв диагонал е идеален за стаи с площ от около 20 квадратни метра, а именно за кухни и спални. В допълнение, при този размер на екрана се наблюдава най-голямата моделна гама, което означава, че цената му ще бъде сравнително малка (поради висока конкуренция на пазара). След това ще ви предоставим рейтинг на най-добрите 32-инчови телевизори. Избрахме 5-те устройства, представени по-долу, въз основа на цената, набор от функции и най-важното - отзиви на клиентите.

LG 32LF653V

Отваря се нашият ТОП 32-инчов LG телевизор, чиято цена е около 35 хиляди. Нека започнем с предимствата на модела и да отбележим най-важните от тях, а именно: поддръжка на стерео звук, стилна директна LED подсветка, възможност за възпроизвеждане на всички най-популярни формати, наличието на 3 USB изхода, а също и поддръжка за FHD и 3D. Като цяло всички най-важни функции, които един телевизор може да има през 2017 г., са в това устройство. От положителните отзиви трябва да се отбележи много удобен за потребителя интерфейс, достъпна цена, както и отличен образ. Не открихме специални недостатъци, което беше причината за поставянето на този телевизор на челно място в класацията на най-добрите.

LG 32LF653V

Samsung UE32J5005AK

От Samsung харесахме този модел с диагонал 32 инча на стойност 19 000. Ако накратко преминем през всички характеристики, може да се отбележи, че те са точно същите като представения по-горе модел. Единственото нещо, което този телевизор е по-нисък от лидера е липсата на 3D и звукът е малко по-лош (10 W срещу 20 W). Но не забравяйте, че разликата в цената е значителна. В противен случай Samsung UE32J5005AK не се провали по отношение на цената и качеството на изграждане и все още има значително по-положителни отзиви от отрицателните. Оценката ни е 4,5 от 5.

Samsung UE32J5005AK

Shivaki STV-32LED15

На трето място в нашата класация е моделът STV-32LED15 от Shivaki. Този телевизор се различава от останалите участници в ТОП-5 по своята прекалено ниска цена - само 13 хиляди. Резолюция 720p, мощност на звука 14 W, има USB портове и стерео звук. Без Wi-Fi, но за много потребители това не е от решаващо значение. Отзивите за модела са положителни, така че ако искате да изберете евтин 32-инчов телевизор, обърнете внимание на тази опция.

Shivaki STV-32LED15

Philips 32PFT4101

Сред евтините 32-инчови дисплеи бих искал да препоръчам и Philips 32PFT4101, чиято цена е около 16500, но в същото време по характеристики, той вече е много по-нисък от моделите, които са 1,5 пъти по-скъпи. Да, той е без интелигентна телевизия, Wi-Fi и други модерни функции, но ако искате да изберете евтин 32-инчов телевизор за кухнята или спалнята, препоръчваме ви да разгледате по-подробно този Philips. Въпреки бюджетните си разходи, той има FHD поддръжка, LED подсветка и стерео звук. Доста добър вариант за цена и качество, ако търсите устройство без звънци и свирки.

Philips 32PFT4101

Panasonic TX-32CSR510

Добре и затваря рейтинга ни на най-добрите 32-инчови телевизори за 2017 г., екрана от друга елитна компания - Panasonic.Със средна цена от 24 хиляди според характеристиките на Panasonic TX-32CSR510, той има всичко най-необходимо: поддръжка за HD качество (720p), смарт телевизор и Wi-Fi. Дизайнът е прост, менюто е удобно, има USB изход и също така добра картина. По отношение на цената и качеството, тя не се поддава на специална критика, защото се отнася до бюджетни модели. Влязох в нашия ТОП-5 поради факта, че той просто има ниска цена, наличието на всички необходими функции и не по-малко важно, чешкото събрание. По принцип всичко, от което се нуждае един съвременен потребител, присъства в този модел.

Panasonic TX-32CSR510

И накрая, препоръчваме ви да разгледате полезни съвети за избор на 32-инчов телевизор:

Така че ние предоставихме рейтинг на най-добрите 32-инчови телевизори. Обръщаме вашето внимание на факта, че годината на излизане на всички тези модели е 2015-2016 г., но в същото време „миналогодишните“ модели днес надминават тези, които се произвеждат сега. Причината за тази ситуация е връзката между цена и качество. Новите елементи с малко подобрен набор от функции са по-скъпи. Така че защо да плащаме повече? Ако сте харесали статията или искате да дадете своя собствена обратна връзка по отношение на изброените модели, моля, оставете коментар под статията!

Ще бъде интересно да прочетете:

(18 гласа)
Зареждане...

Добави коментар