Случайно разляното кафе по удължителния кабел и гнездата спряха да работят

Случайно разляно кафе по удължителен кабел. В този момент удължителният кабел беше включен в контакта с чайника. Когато се разляха, изходът престана да работи, а с него и качулката и хладилникът. Те се опитаха да изключат напълно светлината в апартамента, но това не помогна. Какво да правя

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Ако няколко контакта спряха да работят, това означава, че едно от защитните устройства се е изключило в разпределителното ви табло - погледнете внимателно дали всички прекъсвачи и остатъчни токови устройства са включени. По-добре е да изключите удължителния кабел за безопасност и да не го включвате, докато има влага.
    Опитайте да включите и изключите всички изходящи защитни устройства - ако контактите не работят, причината е само повреда на окабеляването. Когато се разлее течност, възникна късо съединение и ако защитното устройство не работи навреме, тогава окабеляването може да се повреди - в този случай е необходимо да проверите цялата окабеляване в апартамента - свържете се със специалист, който работи във вашия град за електрическа работа.

    отговор

Добавете коментар