Как да започнете да свързвате електричество към частна къща?

Андрей пита:
Здравейте Как да свържете частна къща към електрическата мрежа? Къща в отдалечено село, трябва да поставите нов брояч вътре, някакъв превключвател отвън и т.н. Какво е по-добро за безопасност, RCD или difavtomat? Без заземяване. В допълнение към прекъсвача, има ли нужда от двойна автоматична машина пред брояча?
Отговорът на въпроса:
Добре дошли! Свържете се с мениджърската компания, с председателя на общността на летните вили или с ръководството на селото, в крайна сметка, със съседите. Ще ви бъде казана коя организация осигурява електричество във вашето село, след което се свързвате с тази организация (вероятно е компания с електрическа мрежа с областно значение), където те ще ви дадат техническа спецификация, която ясно описва всички изисквания, необходимото оформление на входния панел и изискванията за неговото инсталиране (фасада, тръбен багажник) , на каква височина) и говори за по-нататъшни действия. За това кой трябва да свърши работата и колко струва, дали е необходимо да се инсталират допълнителни опори и т.н.

За кой превключвател отвън говорите? В щита ще има въвеждаща машина, след като тя е метър, и "вашият" кабел ще премине от електромера към домашната електрическа табла за вход или друго място, което желаете.

Зареждането ...

Добавете коментар