Защо машината е избита на стълбите?

Добър ден Машината е избита в стълбището, а апартаментът не работи. Апартаментът разполага с 2 кръгли автомати от 16А всяка, а на пода в обща кутия има автоматична машина с двоен лост. Той не избива съседите, но аз страдам. Проверени търговски обекти и осветление, всичко е добро и умно. Работи или от включената пералня и след това, не винаги от сплит системата, работи добре, понякога избива. Медно окабеляване Без натоварване всичко е наред, светлината, хладилникът и компютърът работят безупречно денонощно. Проблемът възниква при включване на пералнята и сплит системата. Искам да сменя машината на стълбището, може ли да има причина в това? Съгрешавам за съседите, които включват куп уреди, но ме нокаутират.

Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Добре дошли!
  1. Избива веднага, когато включите посочените устройства или след известно време от работата им?
  2. Машината, която стои на стълбището, храни ли само вашия апартамент? Ако да, тогава къде се намират съседите, които включват много уреди?
  Ако машината избие, но не е нокаутирала при същото натоварване преди - това означава, че трябва да бъде сменена, възможно е контактите да се нагреят и топлинното освобождаване да се активира.

  отговор

Добавете коментар