Защо не мога да окача пластмасов билборд на стълб?

Добър ден, бихте ли обяснили защо металните щитове са окачени на стълбове, не е ли SHCHU 3/1-E UHL1 IP54 достойна алтернатива? Ако го сложа и не направя заземяване на публикацията, някой ще бъде ли на загуба? Или може би не е безопасно с t.z. електрическа безопасност?

Зареждането ...

3 коментара

 • Admin

  Добър ден Първо, всичко зависи от изискванията на организацията за доставка на енергия. Какви видове разпределителни табла могат да се използват в определена организация - те са инсталирани. Второ, типът капак, който сте дали, не е подходящ за открит монтаж без допълнителна защита, тъй като има недостатъчна IP защита. Степента на защита IP54 не осигурява адекватна защита срещу влага.

  отговор
 • Юджийн

  Това е невероятно, но е истина: изглежда, че дългите дъждове са се считали за „струи под лек натиск“ и ip55 е необходим. Глупости, разбира се. Нормален беларуски щит, но е по-добре да се координира с регулаторните органи. Повечето калаени занаяти очевидно не достигат приложенията си от ip, особено след няколко години.

  отговор
 • Юджийн

  А заземяването на полюса е свързано предимно с разделянето на писалката, а след това и с тялото на щита. Отново - проверете със СО.

  отговор

Добавете коментар