Защо машината не работи при претоварване?

Здравейте Имам пистолет-автомат tdme c50 на площадката, в апартамента има три пистолета-автомат: 20,16,16. Наскоро те купиха апартамент, след като претовариха пренасянето. В него беше включен бойлер и когато към него беше свързан сешоар, носенето пушеше и машината беше избита в апартамента.

Така че въпросът е: след това, ако мрежата е претоварена, машината се съкращава при кацането? Защо да не бъдете изсечени в апартамента? Може би не работят?

И вторият въпрос: защо електромера започна да показва неправилни показания? Тоест, сега те са по-малки от преди?

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Добре дошли! И преди това беше различно? Може би не работят Каква скорост струва автоматичните машини в апартамент? Проверете дали контактите на прекъсвача на входната верига обикновено са удължени до 50А. На втория въпрос не може да се отговори еднозначно. Сигурни ли сте, че намаляването на консумацията на енергия не се дължи на сезонността или на отказа да се използва някое устройство? За да проверите ефективността на брояча, можете да изчислите колко оборота прави неговият диск, когато свързвате известен товар. Ако броячът е съвременен импулс, същото се счита от мигането на светодиода.

    отговор

Добавете коментар