Защо превключвателят с подсветка не работи?

Нова къща! Двойните светлини се превключват, след като строителите са работили добре! Реших да заменя за ключове с подсветка! В същото време изглежда, че подсветката не е включена и едната светлина се включва от един клавиш, а втората се включва само когато първата е включена. Ако изключите първия ключ, и двете лампи угаснат! Слагам обратно превключвателя без подсветка - всичко се изключва и се включва нормално! И това в момента е в 3 стаи! Но мисля, че и в коридора, и в кухнята ще има! Опитах се да разбера нещо, но нямаше достатъчно знания !? Кажи ми какво да правя? Благодаря!

Зареждане...

3 коментара

 • Admin

  Здравейте! Погледнете внимателно схемата за свързване на новите прекъсвачи. Най-вероятно ги свързвате неправилно, така че те не работят както трябва.

  Отговарям
 • Сергей

  Благодаря на администратора! Никога не бих си помислил, че наистина е необходимо да погледнем веригата на превключвателя, никога не съм я срещал досега, обикновено това е от страната, където има един контакт - има фаза! И тогава наистина има фаза, от която има два контакта! Благодаря ти много! И беше някак странно за чайник!

  Отговарям
  • Admin

   Винаги се радвам да помогна)

   Отговарям

Добави коментар