Откъде идва напрежението върху тялото на дросела до DNaT 250?

Деним пита:
Добър ден Свързвам лампа Dnat 250 + индуктор + 3-пинов IZU + кондензатор. Успях да свържа всичко, но има момент, който обърква. Това е дросел! Пробих всичко с индикаторна отвертка и навсякъде има напрежение. Искам да кажа върху тялото на дросела. Кажи ми как трябва да бъде? Трябва ли просто да го премахна допълнително и да не го пипам, докато е свързан към мрежата? Или всичко е нормално и той няма да го бие с ток, който не искам да взема? Благодаря ви
Отговорът на въпроса:
Добре дошли! Каква е вашата отвертка? Ами батериите и светодиода? Или тази с неоновата крушка? Ако първият вариант - тогава свети навсякъде, все едно има напрежение! И ако вторият вариант - тогава съвет е възможен, разбира се, но не толкова вероятно.

Може би дроселът ще се реже някъде по тялото. Имате ли го, според мен, използван? Ако е така, тогава е вероятно да има стрес. Във всеки случай, ако работи, тогава просто го поставете в PVC кутия, например можете да опитате да го поставите в голяма разпределителна кутия за монтаж на открито, не го използвате, за да го носите в ръцете си!

Зареждането ...

Добавете коментар