Спецификации на кабела OLFLEX CLASSIC 110

Понастоящем широко използваният гъвкав кабел OLFLEX CLASSIC 110 Поради своите дизайнерски характеристики и характеристики се използва в индустрии като инженерство и енергетика. В допълнение, този тип проводник често се използва при инсталирането на вентилационни и климатични системи, както и в отоплителни системи. Какво причинява толкова голямо търсене на този кабел и какви секции на проводника съществуват днес, ще опишем допълнително, като предоставим преглед на характеристиките на OLFLEX CLASSIC 110.

дизайн

Първо, нека да разгледаме от какво се състои OLFLEX кабел. Конструкцията на проводника е представена от медни проводящи ядра, покрити с изолационен слой от PVC. Всички ядра са усукани заедно и покрити с обвивка, изработена от специално PVC PVC съединение, което предотвратява разпространението на пламъка. Производителят (Lapp Cable) предвижда цифрово маркиране на сърцевините, обаче изолацията на всички е черна (с изключение на заземяването, тази жица е жълто-зелена).

На снимката по-долу можете да видите дизайна на кабела:

OLFLEX конструкция

Технически спецификации

От основните характеристики на OLFLEX CLASSIC 110 бих искал да подчертая:

  1. Номинално напрежение 300/500 Волта.
  2. Съпротивлението на изолационния слой е> 20 GΩ x cm.
  3. Основна гъвкавост: 5.
  4. Работен температурен диапазон: от -40 ° C до + 80 ° C за стационарен монтаж и от -5 ° C до + 70 ° C в условия на ограничена подвижност.
  5. Минималният радиус на огъване е 4 диаметра с фиксирано полагане и 15 диаметра с ограничена подвижност.

Говорейки за характеристиките, е невъзможно да не се отбележи външният диаметър и теглото на кабела. Тези параметри зависят от напречното сечение на проводимите проводници, така че за ваша информация представяме на вашето внимание таблица с напречни сечения на кабелите OLFLEX CLASSIC 110:

Кабелни секции OLFLEX

Област на приложение

Както вече казахме, кабелът OLFLEX намери приложение в машиностроенето, енергетиката, механизацията и други индустриални сектори. Това се дължи на някои характеристики на проводника, а именно: устойчивост на химическа атака и масла, добра гъвкавост и устойчивост на механично натоварване.

Използва се и в мрежи за измерване, контрол и наблюдение. Допуска се поставянето му в сухи и влажни помещения, но е важно да няма прекомерно механично натоварване на проводника.

Използването на OLFLEX CLASSIC 110 значително опростява инсталацията в условия с ограничено пространство. В този случай полагането на кабели е разрешено както стационарно, така и в условия на ограничена подвижност. Основното е да изключите удължаването на проводника.

производител

Последното нещо, за което бих искал да говоря, е производителят на кабела OLFLEX CLASSIC 110. Този тип проводник е произведен от немската компания LAPP Group, така че изработката е на доста високо ниво. Въпросният кабел отговаря на VDE регистрационен номер 7030. Този сертификат е признат в повече от 50 държави.

LAPP Group

Тук приключваме прегледа на техническите характеристики на OLFLEX CLASSIC 110. Сега знаете от какво се състои този кабел и къде може да се използва!

Зареждането ...

Добавете коментар