Оценявайте производителя на LED лампи ASD

Опаковката показва производителя ASD, серия от Premium LED свещи. Моля, кажете ми качеството и дали такива лампи имат поне някакъв радиатор? Устно каза Китай.

Зареждането ...

3 коментара

 • Admin

  LED крушки ASD Premium без радиатор. Що се отнася до качеството, то е ниско. Много отзиви могат да се намерят, че тези лампи бързо изгарят (2-3 месеца). Лично мнение - по-добре е да преплатите и да изберете по-добър производител на LED лампи, а не да сменяте крушките на ASD под гаранция 5 пъти годишно.

  отговор
 • Вадим

  Тук не е необходимо. Всичко зависи от нас, купувачите. Купих преди този ASD Premium. Горят повече от година.Особено в коридора - изобщо не се изключва. Но цената им не беше за деца. Над 400 на лампа. Така че не толкова отдавна купих друга лампа от тази серия. Но се смутих, че новата лампа има цена под 200 и !!!! най-важното е, че между стъклената крушка и желязната капачка няма пластмасова обвивка.
  Минаха 2 месеца и изгоря нова евтина лампа.
  Реших да сравня старите и новите (изгорели) лампи. Така че в стария, под пластмасовата обвивка, можете да видите няколко електролитни кондензатори и повече електрически части. Но новият не вижда нищо от това. Всички елементи сякаш са обърнати надолу ... И така се случи.
  Скъпо - не вземайте! Решихме да спестим пари - опростихме борда на водача. В резултат: по-евтино и изгаряне по-често.
  Нахр! Такива спестявания и тази компания.
  Ако намеря още от старите производители, ще го купя, но не, те ще търсят филологии от друго производство.
  Между другото - ASD надценява мощността. Тяхната 8-ватова крушка не надвишава 6 вата ... Така че за информация.

  отговор
 • Майкъл

  Целта беше да се заменят всички крушки с нажежаема жичка с икономични светодиоди. Отидохме да пазаруваме и избрахме LED крушки. След като прочетохме отзиви в интернет и видяхме достатъчно отзиви за спестяванията, все пак решихме да заменим всички обикновени лампи. Първо, уморени сме от факта, че обикновените крушки избухват и разбиват стъкло из цялата кухня и ако в този момент вие седите и, например, закусвате с цялото си семейство, тогава цялата чаша лети към храната. Е, като цяло, уморени сме от това. Освен това, дори на входа на жилищните и комунални услуги, осветлението е заменено с LED осветление. Избрахме крушки ASD, те бяха най-евтините при нас и продавачът каза, че имат 2 години гаранция, но трябва да оставите кутията, за да ги донесете в случай на неизправност и да получите нови в замяна. Но той каза, че това са практически редки случаи, когато са върнати. В резултат на това веднага купихме кутия за целия апартамент. Сменен в коридора, 2 стаи, тоалетна и баня. В кухнята купихме много красива LED лампа с модел. В резултат на това, месец по-късно, когато пристигна квитанцията за плащане, ние не повярвахме на очите си. Почти три пъти спестяванията. Докато всички светлини светят много добре и нито една не е изгоряла. Съвет за всички, които купуват LED лампи, обърнете внимание на светлината, на някой като жълто е по-удобно, а в банята например можете да вземете бяла светлина.

  отговор

Добавете коментар