Преглед на LED крушка на Canyon

Не толкова отдавна на пазара се появи друг конкурентен играч - LED лампи на Canyon. За кратък период от време крушките получиха много положителни отзиви на тематични форуми и страници на онлайн магазини. В тази статия искахме да поговорим за предимствата на марката Canyon като производител на LED крушки.

И така, първото нещо, с което бих искал да започна, е достъпна цена, която е с порядък по-ниска от тази на елитните производители на LED лампи (например Philips и Gauss). За осветление в къщата можете да намерите достатъчно ярки крушки за не повече от 200 (средно 150). В асортимента има лампи с топла и неутрална светлина, така че да останете в стаята става по-удобно.

Асортимент от стоки

 

Продължавайки да говорим за разходите, постепенно преминаваме към качество. Това също не разочарова, за което свидетелства масата на положителните отзиви на клиентите. Ако говорим за характеристиките на LED лампи на Canyon, те са малко завишени, но все още не са критични. Светлинният поток и мощност могат да се различават с не повече от 10%, което е доста добър резултат, като се има предвид, че други фирми могат да се различават от номиналните стойности с повече от 30%.

Ако говорим за основните предимства на LED лампи Canyon, тогава няма как да не споменем използването на по-модерна технология за производство на LED - Chip On Board, която е по-добра от SMD, тъй като продуктите са станали по-надеждни.

Chip On Board Technology

 

В допълнение, тези източници на светлина не се нагряват толкова много (до 80 ° C в сравнение със стандартната марка от 100-110 ° C) и това удължава техния експлоатационен живот.

Е, като се приближа към края на прегледа, искам да отбележа още два положителни фактора - всички продукти на марката Canyon LED са сертифицирани и отговарят на изискванията на европейските стандарти, с които не всеки производител на бюджетни LED лампи може да се похвали.

Широката гама крушки, висококачественият монтаж и освен това информативните опаковки индиректно показват, че марката се грижи за своите клиенти. Ето защо, да обобщим - LED лампи Canyon са най-добрият избор за цена и качество за домашна употреба. Ако вече сте станали собственик на продуктите на тази марка, моля, оставете свой собствен качествен преглед в коментарите под статията!

(3 гласа)
Зареждане...

Добави коментар