Възможно ли е да увеличите мощността на котела?

Сложиха бойлер и бойлер Аристон във фризьорския салон, оказа се, че е с ниска мощност, измиха една глава и чакаха цял ден до вечерта, докато се стопли, използваха кофата по старомодния начин. Напишете какво може да се направи в този случай - коя част трябва да се промени, така че котелът да се загрее бързо? Или трябва да се промените, отново да купите нов? Този също е нов.

Зареждането ...

3 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Препоръчвам да се откаже от идеята за увеличаване на мощността на котела чрез промяна на неговите детайли. Разбира се, можете да увеличите капацитета на бойлер, като замените нагревателните елементи с по-мощни, но в този случай, разбира се, гаранцията за вашето оборудване лети и най-важното - рискът от използване на бойлер се увеличава. Факт е, че производителят избира определени характеристики на всички съставни части, включително автоматизация. Ако замените нагревателните елементи с по-мощни, има вероятност автоматиката да работи постоянно или дори да се провали. По-добре е да поставите своя бойлер на Avito, да продадете и купите нов, ако той е вече повече от 2 седмици след покупката (така че имате право да промените или върнете парите си в рамките на 14 дни).

  отговор
 • гост

  Интересно е .. за какъв бойлер е. Дори да е петлитров, той разбърква студена вода и очевидно можете да миете повече от една глава)

  отговор
 • Electrik80

  Странен котел ...

  отговор

Добавете коментар