Възможно ли е да свържете лампа DRL-250 към конвенционален таван?

Добър вечер Имам въпрос към вас. Възможно ли е да включите лампа DRL-250 в обикновен абажур под капачката E27 чрез адаптер? Кажете ми, има ли нещо опасно в такава връзка, може ли да има верига в мрежата, проводниците ще издържат ли силата на DRL лампата? Много се страхувам да го включа, затова искам да чуя вашето мнение по този въпрос. Много се страхуваме, че може да възникне пожар (поради пренапрежение).

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Ако просто включите лампата DRL в мрежата чрез адаптера, като обикновена лампа, тогава тя ще изгори веднага. Лампата DRL не се включва директно към мрежата, а чрез специален баласт.
    Лампата DRL-250 има мощност 250 W - за осветление на окабеляване мощността е малка, сравнима с няколко лампи с нажежаема жичка. Но друг въпрос - не се знае в какво състояние е вашето окабеляване. Ако е в незадоволително състояние, тогава е възможно такъв товар да не издържи. Ако не разбирате този проблем, тогава е по-добре да се свържете с електротехник, така че той да прецени състоянието на вашето окабеляване.

    отговор

Добавете коментар