3 най-добри компании за съдомиялни машини

Вече казахме на читателите на my.electricianexp, как да изберем съдомиялна машина, където отделно спряха за преглед на водещи фирми. В тази статия бихме искали да се спрем на този въпрос по-подробно и накратко да разгледаме всяка марка, защо е по-добре и защо трябва да обърнете внимание на нея, когато избирате. И така, по-долу сме предоставили списък с най-добрите производители на съдомиялни машини.

Bosch

Водещата компания, която произвежда съдомиялни, разбира се, е Bosch (Германия). Немското качество на продукцията на оптимална цена доведе PMM Bosch да оглави пазара. Има мнение, че оборудването на Bosch се разрушава най-често. Това е коренно погрешно, защото хората просто виждат много теми във форумите, които обсъждат неизправности в съдомиялната машина Bosch обаче никой не взема предвид, че тези устройства са най-много на пазара, и следователно, затова и повече. Всъщност компанията е доста висококачествена, за което с право получава първо място в нашия рейтинг.

Bosch

Siemens

Друг немски производител на домакински уреди от висок клас, който представлява около 15% от купувачите (за сравнение, Bosch има около 45). Съдомиялните машини на Siemens също са доста висококачествени, следователно цената е по-висока от тази на бюджетните модели. Компанията е в крак с времето, затова в тези съдомиялни машини могат да се видят всички усъвършенствани функции, както и страхотен дизайн. Ако не харесвате уредите на Bosch, но искате да изберете най-добрия производител на съдомиялни, обърнете внимание на Siemens, които са на второ място в класацията.

Siemens

Electrolux

Следващата марка PMM с високо качество е Electrolux (Швеция). Много положителни отзиви за технологията на този производител. Всъщност, съдомиялните машини Electrolux се славят с удобната си работа, доброто сглобяване, разумната цена и не по-малко важното, наличието на достатъчен брой сервизни центрове. Отделно бих искал да отбележа атрактивен дизайн, който се вписва в стила на съвременните кухни, както и широка гама от свободно стоящи и вградени устройства, така че можете да изберете подходящата съдомиялна машина за цена и функции.

Electrolux

На кого още да обърнем внимание?

По-горе ние предоставихме ТОП-3 производителя на съдомиялни машини, които наистина са водещи. Вие сами разбирате обаче, че има още няколко компании, чието качество не се различава твърде много от първите три, в някои случаи дори по-високо. И така, бих искал да подчертая 5 добри марки PMM с отделна оценка, на която също препоръчваме да обърнете внимание при закупуване на оборудване:

 1. Miele (Германия).
 2. AEG (Германия).
 3. Indesit (Италия).
 4. Hotpoint-Ariston (Италия).
 5. Candy (Италия).

Снимка на съдомиялна машина

Е, в допълнение, бих искал да посоча бюджетна марка, която се отличава с доброто си качество и достъпна цена - Beko (Турция).

И накрая, препоръчваме да гледате полезното видео за избор на PMM за дома:

Становището на експерти

Така че ние предоставихме рейтинг на производителите на съдомиялни машини, най-добрите през 2016-2017 г. Както можете да видите, немските, италианските и шведските марки са водещи на руския пазар.Моля, обърнете внимание, че нашият списък е субективно мнение, което се основаваше на анализ на търсенето за тези 2 години, така че такива известни марки като DeLonghi, Whirpool, NEFF и Samsung не попаднаха поради факта, че са по-малко популярни сред купувачите.

Ще бъде интересно да прочетете:

Становището на експерти

(4 гласа)
Зареждане...

5 коментара

 • Ira

  Сложих си аристон от гореща точка, преди това бях различен, бързо се счупих за две години и така, това са небето и земята, другари! първо, наистина се чисти, удобен е и лесен за използване, има много успешни програми, не е много шумно, спокойно го слагам през нощта, а цената не хапе

  Отговарям
 • Рита

  Не разбрах защо Аристон е на 4-та класация, имам миялна машина за горещи точки и луд съм от нея, сега също избирам хладилника на тази компания

  Отговарям
 • Lenya

  Повече ми харесва Indesit, компанията отдавна е позната, вероятно имам половината от домакинските уреди в къщата от тях. Използвам го от няколко години и не мога да се оплача от нищо.

  Отговарям
 • Алексей

  Ще се присъединя към клуба на любителите на Hotpoint, имам миялна машина на тази марка от дълго време, те правят много висококачествено оборудване, както показва практиката)

  Отговарям
 • пита

  всъщност най-доброто miele

  Отговарям

Добави коментар