Кой производител на LED ленти е по-добър?

Вече разгледахме статия с вас за как да изберем led лента, където накратко разгледахме трите най-висококачествени компании, които произвеждат тази осветителна техника. В тази статия бих искал да задълбая по-задълбочено в темата и да ви представя списък с марки, които произвеждат продукти, които са оптимални по цена и качество за различни ценови сегменти. И така, на вашето внимание класацията на най-добрите LED ленти за дома през 2017 година.

гаус

Безспорно лидерът на нашия ТОП е елитна компания, занимаваща се с производство на осветителни продукти и, между другото, е една от топ производители на LED лампи, Компанията произвежда едноцветни и RGB продукти, които работят на постоянно напрежение от 12 волта.

гаус

Светодиодите горят доста ярко, монтажа е добър, а цената започва от 1700 за 5 метра лента. В сравнение с китайските и руските колеги, това със сигурност е надценена цифра, но качеството е с порядък по-високо, поради което безспорно е първото място в класацията на най-добрите.

Osram

Друг елитен производител на диодни ленти, който въпреки че е известен с високата си надеждност, не може да бъде наречен най-добрият по отношение на съотношението цена и качество Osram. Това е така, защото един модул с дължина 650 мм струва колкото 5-метров сегмент от Gauss светодиоди. В същото време 6-метров залив ще струва около 20 хиляди, което е непосилно скъпо. Каквото и да се каже, светодиодите на Gauss са ярки, издръжливи и безопасни.

Osram

Elektrostandard

На трето място в класацията поставихме доста висококачествен китайски производител на LED ленти - компанията Elektrostandard. Монохромните продукти струват от 1600 за 5 метра на цена, RGB - от 2200, което също е малко надценено, но все пак на нивото на европейските колеги.

Elektrostandard

Между другото, гамата на Elektrostandard включва както 12-волтови, така и 220-волтови диодни ленти, така че можете да изберете правилната опция за създаване скрито осветление в къщата.

навигатор

Малко по-евтино (около 1200 за 5 метра) LED лента Navigator (Китай). Проучихме много отзиви за надеждността на осветителните продукти на тази марка и заключихме, че това е доста добра компания, която в същото време произвежда повече бюджетни LED продукти. Асортиментът е доста голям, така че можете да изберете подходящата опция за вашите собствени условия (яркост, цветове и т.н.).

навигатор

Приблизително на една и съща цена можете да закупите алтернативна китайска LED лента, която по качество може да се каже, че не губи - продукти от производителя Geniled.

Feron

Добре и затваря нашата класация на 5-те най-добри производители на LED ленти, популярна китайска компания - Feron. На вътрешния пазар осветителните продукти на Feron са с голямо търсене и това не е изненадващо. Приемливото качество на достъпна цена (около 700 за 5 метра дължина) се превърна в основния фактор при избора на тези продукти.

Feron

За приблизително същата цена можете да изберете алтернативни китайски продукти от Jazzway (можете да купите 5 метра изобщо за 400) или от марката LEDcraft.На украинския пазар устройства от компанията PromoLED са се доказали добре. Всички регистрирани компании могат с право да заемат последния ред от нашата класация, тук, както се казва, въпрос на вкус.

Накрая препоръчваме да гледате полезно видео по темата:

Затова прегледахме най-добрите производители на LED ленти. Нашата класация не включваше такива марки като Nichia (Япония), Cree (САЩ) и Philips Lumileds (САЩ) поради факта, че те не са много търсени на пазара.

Ще бъде интересно да прочетете:

Зареждането ...

Добавете коментар