Какъв кабел е положен върху стоманобетонни опори?

Какви кабели са положени върху стоманобетонни опори? Например имам кабел 4 * 120, захранващ ли е или не? Имате ли нужда от крайни съединители? Какви други материали са необходими?

Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Най-често срещаният кабел за полагане над въздуха е SIP кабел. Той е самоносещ и не изисква допълнителна жартиера към кабела. Също така кабелите на PvBShv, VBbShv и други видове кабели с броня, която ги предпазва от външни влияния, от разтягане, се полагат върху опорите през въздуха. Ако кабелът няма броня, тогава той трябва да бъде свързан с кабел, така че да не се подлага на разтягане. Можете също така да изберете кабел със структурен кабел, който не му позволява да се разтяга. Например кабел марка VVSG.
  Концепцията за захранващ кабел е класификация според предназначението му, ако в някоя електрическа инсталация има няколко окабелявания за различни цели. Това може да бъде всеки кабел, който доставя някакъв товар, електрически уреди. Що се отнася до вашия кабел, трябва да знаете неговия тип и вид, за да прочетете при какви условия може да бъде положен този кабел.
  Що се отнася до прекъсването на кабела, вие също трябва да прочетете препоръки как да прекратите точно вашия тип кабел и с какви съединения. За по-големи напречни сечения обикновено се използват терминации.
  За да прикрепите кабела към опорите, са необходими специални фитинги. Напишете в търсенето „фитинги за монтаж на кабели“ и изберете необходимите фитинги за монтиране на избрания тип кабел.

  отговор

Добавете коментар