Как да захранвате тренировъчен стенд за електротехник?

Албер пита:
Здравейте Аз съм самоук електротехник. Дълго време чета статии на вашия сайт за инсталиране на окабеляване, но наскоро исках да си взема работа по окабеляване, но преди да го взема, реших да тествам уменията си на подготвения щанд у дома.

Но не разбирам напълно къде да взема мощност 220 волта за стойката, така че с помощта на този проводник би било възможно да се свърже прекъсвач, узо или автоматични машини за стойката и след това да се даде осветление и изходи на захранване през разклонителни кутии. Възможно ли е да се подава захранване към стойката през електрически контакт или е необходимо да се провежда от машината в щита?


Отговорът на въпроса:
Правилно разбирам, че гнездата и осветлението и кутиите за разединяване, за които пишете, са на стойката? Ако отговорът е да, тогава вземете проводника с щепсела и го включете в контакта. Ето силата за вас, но имайте предвид, че машината трябва да бъде по-малка на стойката, отколкото машината, която защитава линията от този контакт, за всеки случай, за да не избиете цялата линия по време на вашите експерименти! Разбира се, това е възможно от таблото за управление, но не е удобно и няма много смисъл, освен ако разбира се ще свържете голям товар към стойката.

Зареждането ...

Добавете коментар