Как да контролирате 220-12V трансформатор от LED лента?

Добър ден Имаше затруднения как да извършвате осветление с LED ленти и лампи, така че трансформаторът 220-12V да работи само когато светлината е включена. Калъф първи - 1 цветна LED лента. Вторият случай е LED лентата RGB (предупреждението е, че има точно затъмняване и управление на цветовете на контролера след трансформатора). Съответно как да накарате трансформатора да се включи, когато контролерът е включен от дистанционното управление или от 12M димера и не работи, когато натоварването е изключено.

Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Добре дошли! Наистина ли захранваш лентата от трансформатора? Или наричате захранването с такава дума? Това, което сте написали, не съвпада по значение. Контролерът работи от това много захранване. Т.е. той е част от неговия товар. Ако изключеното захранване от страна на 220V все още може да се реализира, докато има захранване на товара, след това включването му отново дистанционно няма да работи - захранването вече е изключено. Освен ако не се захранва от батерии, но не помня готовите решения.
  Има обаче две възможности.
  Решение 1: Просто поставете редовен превключвател ПРЕДИ да захранвате.
  Ако искате да изключите захранването към PSU с дистанционното управление, тогава решение 2: купете радио реле и го залепете на лентата на контролера. След това, ако трябва да изключите захранването, натискаме бутона на дистанционното управление от релето. Ако трябва да включите bp - повторете процедурата.

  отговор

Добавете коментар