Как да направите роклята подчертана?

Помогнете ми моля! Работя в училище. Студентът шие рокля, отиваме на олимпиадата. Искам да направя акцент върху роклята. Кои крушки да изберете? Как да опънете проводниците? За да направите дизайна лек.

Зареждане...

4 коментара

 • Admin

  В магазина за радио стоки се купуват светодиоди, размер и цвят на вкус. Кутия за две АА батерии и най-тънката жица, която имат, не повече от 0,2 мм, също се купуват там. Работното напрежение на светодиодите е три волта, така че няма нужда да ограждате стабилизационната верига. Полейте проводниците към диода, изолирайте клемите с горещо лепило, така че да няма късо съединение.
  Извършваме такава процедура с всички диоди. Проверяваме правилната инсталация, свързваме се с три волта, маркираме проводника плюс с маркер. След като вградим диодите в роклята, усукваме всички проводници плюс, също го правим с минус и го свързваме към кутията с батерии. Това е най-бюджетният вариант и лесен за изпълнение. Ако се интересувате повече от свързване с LED лента, отпишете се.

  Отговарям
  • Сергей

   Добър ден! И къде са всички тези компоненти, които можете да закупите?

   Отговарям
 • Валери

  Ще добавя, текущата консумация на светодиоди от 10 mA (червено сияние), до 30 mA (синьо или бяло сияние) - това е приблизително при 3 волта. Т.е. две батерии тип АА, свързани в серия (3 волта), ще изтеглят от 100 (червена светлина) до 30 (синя или бяла), свързани паралелно, в рамките на един час (това е приблизително, всичко зависи от производителя на батерията).
  Послепис Жълтите и зелените светодиоди са между червено и синьо, т.е. те могат да бъдат свързани 70 - 50 бр.

  Отговарям
 • Наталия

  Можете да подгънете фосфорни влакна. Предлагаме гъвкав пластмасов флуоресцентен (фосфор) кабел, кабелът свети с ярки цветове при ултравиолетова светлина, използва се за декоративна декорация на различни помещения, включително сензорни, детски стаи, декорация на предмети и дрехи. Диаметър на шнура: 2-6 мм. Цветове: червен, малинов, оранжев, син, син, зелен, лимон.

  Отговарям

Добави коментар