Как да положите окабеляването към телевизора и колко контакти имате нужда?

Олга пита:
Добър ден Искам да направя скрито окабеляване в телевизионната зона. Както го разбирам, трябва да направите блок от контакти зад самия телевизор и блок под шкафа. Кажете ми как да го направя технически и какъв стандартен набор от контакти е необходим за телевизор? Благодаря ви.
Отговорът на въпроса:
Добър ден За телевизор се нуждаете от 1 гнездо за 220 и гнездо за антенния кабел. Ако има аудио система - друг изход за нея, но ако има телевизионни конзоли, конзоли за игри и други неща, които се свързват към телевизора - съответно има гнезда, така че удължителните кабели да не са скрити с тройници. Не познаваме Вашия автопарк.

Ако изобщо нямате телевизия и имате смарт телевизор и гледате youtube с IP-TV, тогава нямате нужда от гнездо за телевизионна антена.

Защо два гнездови блока? Ако е така, за телевизор са достатъчни 1 изход за 220 и 1 за антена, а за шкаф за останалата част от оборудването (предполагам, че ще бъде в или на шкафа, предполагам).

Въпросът за техническото изпълнение не е ясен. Поставете кабела и това е всичко. Само не полагайте телевизионния кабел с линия 220, отдръпнете се на кратко разстояние и не поставяйте в отделно гофриране. Гнездата могат да бъдат инсталирани в обща рамка, вижте има ли интересни опции за Legrandда и Шнайдер електрически(връзките водят до отзиви за техните продукти). Начинът на полагане на кабела зависи от материала на стените и от това как е положена останалата част от окабеляването.

Ако съм разбрал погрешно въпроса ви, моля, префразирайте

Зареждането ...

Добавете коментар