Как да свържете три ключа ключ Lezard?

5 проводника отиват към превключвателя, един от тях е фаза, беше намерен от тестер. Как да ги свържете правилно към три ключа ключ Lezard?

Зареждане...

Един коментар

 • Admin

  Проверете с мултицет в режим на измерване на напрежението между засечената фаза и други проводници. Ако покаже напрежението между един от проводниците - това е нулево окабеляване, вторият проводник, той трябва да отиде на нула към полилея - това е третият проводник. Четвъртата и петата най-вероятно са фаза на полилея, за да могат две групи лампи да включат две групи лампи на полилея.
  Тоест два проводника - фазово и нулево електрическо окабеляване, три проводника - към полилея, как са свързани там - вижте сами: проверете чрез набиране или чрез цветна маркировка на проводниците, ако има такива.
  Не е толкова лесно да се каже къде отива всеки проводник, тъй като само този, който го е положил, знае точната схема на окабеляване. Във всеки случай трябва да позвъните всички проводници и да разберете коя жица отива накъде.
  Фазата от окабеляването е свързана към превключвателя, а фазата към полилея от превключвателя или трифазни проводници към полилея, ако това е три ключов превключвател. Нулевото окабеляване трябва да отиде директно към полилея, тоест ако е сред тези пет проводника, тогава трябва да бъде свързан към един от проводниците, който отива към полилея от превключвателя.

  Отговарям

Добави коментар