5 най-добри Samsung телевизори

Да се изберете правилния телевизор, трябва да изучите основните функционалност и характеристики на съвременните модели. Освен това е важно да определите диагонала на екрана, както и производителя на оборудването. В този преглед ще говорим само за една от най-качествените марки, предоставяща най-добрите телевизори на Samsung. Оценката се базира на цена и качество, като във всяка категория сме избрали най-оптималния модел, който има голям брой положителни отзиви и всички необходими съвременни функции.

Samsung UE32N5300

Модел с диагонал 31,5 инча е идеален за стая с площ около 20 квадратни метра. Това устройство правилно заема водеща позиция сред останалите Samsung.

UE32N5300

Факт е, че този телевизор на цена от около 18 хиляди има Full HD резолюция, Smart TV, стерео звук, поддръжка за CI +, USB вход и възпроизвежда всички популярни видео формати, включително приемане на цифрова телевизия. Освен това има Wi-Fi и Ethernet конектор, сензор за светлина и защита на децата, а услугата Samsung Cloud ви позволява да синхронизирате снимки с телефона си и да ги преглеждате удобно на вашето устройство. Като цяло по отношение на функции и цена това е най-добрият телевизор на Samsung с диагонал 32 инча.

Samsung UE43NU7090U

Вторият ред в класацията е зает от 43-инчовата версия, която е идеална за всекидневна или просторна спалня. Samsung UE43NU7090U може да се похвали не само с 4K UHD резолюция, но и с поддръжка на HDR (по-богата картина), LED подсветка, Smart TV, Wi-Fi, честота на опресняване от 100 херца и USB вход.

UE43NU7090U

 

Можете да закупите този модел през 2019 г. за около 32 хиляди. Такава цена е разумно приемлива 40-43 инчови телевизори.

Samsung UE50RU7100U

Малко по-скъп (около 35 хиляди) е Samsung UE50RU7100U, диагоналът на който е малко по-голям и вече е 50 инча. В противен случай този модел има всички същите функции като участника в горната линия. Разумна цена, изискан дизайн и изключително положителна обратна връзка от клиентите правят този телевизор най-добрият сред 50-инчовите модели.

UE50RU7100U

UE50RU7100U

 

Между другото, това устройство, пуснато през 2019 г., има функцията на автоматично изравняване на силата на звука, което ще премахне резки скокове в обема при превключване на каналите.

Samsung UE55RU7300U

Малко по-скъп, но и по-функционален телевизор Samsung UE55RU7300U. Цената му е приблизително 53 хиляди. За такива пари обаче ще станете собственик на 55-инчов извит екран с 4K резолюция, HDR, UHD Dimming, който ще ви позволи напълно да се потопите в картината на екрана.

UE55RU7300U

 

От допълнителните функции бих искал да подчертая защитата на децата и Wi-Fi поддръжка. Основният недостатък е малко слаб звук, мощността не надвишава 20 вата.

Samsung UE65NU7090U

Е, представителят на ТОП-5 с най-голям диагонал от 65 инча, струващ 65 хиляди, допълва нашата класация на най-добрите телевизори на Samsung през 2019 г. Разполага с всичко необходимо за удобно гледане на филми: 4K UHD резолюция, универсално ръководство, поддръжка на TV Plus, Steam Link и технологията PurColor и Edge LED подсветка ви позволяват да се наслаждавате на естествено цветово възпроизвеждане.

UE65NU7090U

 

Също така, този телевизор поддържа Smart TV, CI +, DLNA, защита на децата, синхронизация с мобилни устройства.

Затова прегледахме най-добрите телевизори на Samsung. Надяваме се, че нашата класация на модели по отношение на цена и качество дойде по-удобно и ви помогна да изберете правилното устройство за вашите собствени условия и материални възможности!

Също така препоръчваме да прочетете:

(1 гласа)
Зареждане...

Добави коментар