Топ 5 65-инчови телевизори

Телевизорите с диагонал от 65 инча най-често се използват за гледане на филми в просторна стая или спалня. Разстоянието от екрана до зоната за гледане трябва да бъде най-малко 5 метра. Днес цените на такива модели започват от 90 хиляди, така че при избора на правилната опция е необходимо да се съсредоточите върху функционалността и разходите. В тази статия ще разгледаме най-добрите 65-инчови телевизори по отношение на цена и качество, предоставяйки рейтинг и кратко описание на техническите характеристики.

LG OLED65E6V

Разбира се, през 2017 г. най-добрите телевизори са тези, които са оборудвани с OLED екранна технология. Модел OLED65E6V е с резолюция 4K, поддържа HDR и Smart TV. Разходите, разбира се, са твърде големи, което е добре известен недостатък на OLED телевизорите. Днес средната цена е 240 хиляди. Досега това е най-скъпият член на класацията.

LG OLED65E6V

От останалите характеристики бих искал да подчертая:

 • Звукова мощност 40 W, има субуфер;
 • Wi-fi поддръжка;
 • Достъп за гледане на всички популярни видео формати;
 • Multekran;
 • Таймер за сън

Ако искате да изберете най-добрия телевизор с диагонал 65 инча и в същото време цената не ви плаши, съветваме ви да обърнете внимание на този модел. Оценката ни е 5 от 5.

LG 65UH950V

На второ място в нашата класация е друго потомство от един от топ производители на телевизори - компания LG. Ако искате да изберете модел с 4k резолюция, препоръчваме да обърнете внимание на тази опция.

LG 65UH950V

От останалите важни характеристики бих искал да подчертая:

 • Умна телевизия
 • 3D поддръжка;
 • Wi-Fi интернет;
 • Снимка в снимка;
 • Звукова мощност 40 W;
 • Стерео звук;
 • 3 USB изхода и 3 HDMI.

Средната цена на LG 65UH950V е 160 хиляди. По отношение на цена / качество, този телевизор е един от най-добрите с диагонал от 65 инча.

Samsung UE65HU9000

Третото място в класацията ни заема модел от друг висок клас производител на електроника - Samsung. Цената на Samsung UE65HU9000 е по-скъпа (230 хиляди), но в същото време функционалността се различава много. Като начало индексът на опресняване на Samsung е 1200 Hz (срещу 200). Високоговорителите са още по-мощни (60 W), има възможност за управление на жестове, вградена камера, извит екран и функцията TimeShift.

Samsung UE65HU9000

Samsung UE65HU9000

Дали да преплащате такива пари за телевизор без OLED екран зависи от вас. Ние бихме предпочели първото място, като платим допълнителни 10 хиляди. Но като цяло устройството е добро, висококачествено и има много положителни отзиви от клиенти, за които беше в нашия ТОП.

Sony KD-65XD7505

Решихме да присвоим четвърто място на сравнително евтин телевизор от добре познатата компания Sony. Sony KD-65XD7505 беше пуснат през 2016 г., така че може да се намери в много рейтинги на телевизори с диагонал 65 инча за 2016 година.

Sony KD-65XD7505

На цена от 110 хиляди, моделът има 4K UHD резолюция, доста слаба система от високоговорители, състояща се от 2 високоговорителя, общо 20 вата, както и поддръжка за Smart TV и Wi-Fi. В този модел няма съществени недостатъци, така че ако искате изберете добър телевизор за дома и да платите малко, можете да помислите за Sony KD-65XD7505.

Philips 65PFT6520

Е, и затваря нашия рейтинг на най-добрите 65-инчови телевизори, най-евтиният от всички предоставени модели, струващ само 90 хиляди. Това е така наречената „средна“, с FHD резолюция и всички съвременни функции, включително поддръжка за триизмерно изображение. Високоговорителите са доста слаби, 20 вата, но има Ambilight подсветка, функция TimeShift и възможност за запис на видео. Добър домашен уред, особено качеството на сглобяване на Philips, което няма да ви подведе.

Philips 65PFT6520

Така ние предоставихме най-добрите 65-инчови телевизори. Сега знаете кои модели са най-оптималните по цена и качество, което ще ви позволи да изберете правилния вариант за вашите собствени условия. Ако можете да си позволите да похарчите повече пари за закупуването на устройството, препоръчваме ви да разгледате по-отблизо първия и втория участник в рейтинга. По-евтините опции са 4 и 5 телевизора.

Не пропускайте:

Зареждането ...

Добавете коментар